na tole sončno soboto se je v šiški uradno začela pomlad. vsako leto njen prihod označim v koledarju na prvi dan v letu, ko lahko za celo popoldne na stežaj odprem balkonska vrata in se zgrozim nad zaprašenim in zanemarjeni balkonom. obljubim, da ga kmalu počistim in pripravim na sezono sončnih žarkov, danes je kljub umazaniji zadostovala že družba skicirke in kava na prostem!

today the spring has officially started in my apartment. every year i mark it in my calendar as the day the balcony doors were open for the whole afternoon without me freezing inside. all this is usually followed by my recognition just how dirty and dusty the balcony is. i promise to clean it soon but for today it was enough to simply have a cup of coffee outside with a sketchbook in my hands.

The dog days are over The horses are coming5 people like this post.


6 Responses to “The dog days are over The horses are coming”

 1. hihi, pomlad rabi en dan, da pride iz centra do šiške ;) mar bi šla s trolo..

 2. gregorjevo je perfekten dan za začetek pomladi

 3. Hehehe, alora je bil tudi pri nas prvi dan pomladi, le s to razliko, da sem jaz balkon tudi pospravila …

 4. evasardina

  March 12th, 2011

  nina > mrbit pa nima aplikacije trola, pa ne ve, katera trola pelje v šiško ;)
  vesna > pa res! sploh nisem opazila da je danes gregorjevo. očitno je moja notranja ura naravnana po slovenskih praznikih :)
  mojcej > važička, a prideš še k meni pospravit? :D

 5. So nice that you had your first balcony afternoon! Yesterday we had 15° C but I wasnt home and had no balcony opening so far, but todays its raining and just only 8°C…hope it will start here too soon.

  Cheerio.
  magdalena

 6. Se zdi, kot da bi se mesto prebudilo, vse vrvi. :)

Add Your Comment