no, zdej pa končno tud foto poročilo o veleprenovi kopalnice. vse sem mela sproti poslikano, ampak na koncu, ko je blo že vse končano, je pa tehnika zatajila (joj, obljubim, da bom pa zdej res nehala težit s fotičem …)! anywho to je to. res sem se načakala ampak zdej je pa top!

i finally managed to put together this photo story about my bathroom renovation. i waited sooo long for it to happen and at the end i couldn’t take pictures of it because of my camera breakdown (ok, i promise i’ll give it a rest now …). but everything’s all done and it looks amazing!

Bathroom renovation18 people like this post.


20 Responses to “Bathroom renovation”

 1. super je! pa sej to sem ti tako že 100x povedala! :) ps. si jutri zjutraj za kavo v sosednjem prostoru od te fensišmensi kopalnice? ;)

 2. o hudo. kok je lepo. na začetku je pa čist divje zgledalo brez ploščic. a te lahko vprašam kakšne znamke je pipa? mi je kar všeč. midva jih še izbirava, pa nikakor ne vem kaj bi mela v kopalnici. v trgovini vse zgledajo stokrat prevelike.

 3. evasardina

  September 9th, 2011

  martinKa > hmmm, jutri bo težka pomoje, me ne bo doma :( se morva midve mal bl konkretno tole zmenit, k drugač ne bo nič! ;)
  coprnca > Paffoni, linija Fonte. ja, raztur je bil pa totalen …

 4. Lajkam tuš (brez kadice)!!! In podstavkej od žajfe :-)

  Tudi jaz sem pridno fotoevidenstirala obnovo stanovanja v 60 let starem bloku, tu-pa-tam je kr’ fino obujat spomine… Jaoooo, električne žice so imele namesto izolacije iz umetne mase kar oblogo iz papirja :-) Zidovi nepredstavljivo veliko slojev beleža v vseh mogočih odtenkih. Zrušila sva 2 lončeni peči in pod nujno odredila, da se ena postavi na novo. NAjbolš pa je bilo, ko sva že naročila kuhinjo in nama je ta’ bolš’ vodovodar u’ meJstu rekel, da tam-tja ni mogoče speljat odtok :-o Na koncu ni bilo nič groznega – mojster je imel dovolj dela z novogradnami, pa se mu ni dalo zaje*** z našo adaptacijo ;-)

 5. que bonitooooo!! ps: ful lepe omarce :)

 6. evasardina

  September 9th, 2011

  Oka > ja, mi je znano :)
  Espelika > a ne? :D :D Hobiles do Tokia!

 7. uau, res je čudovita! jaz bi tudi …

 8. vaaaaa-a-a-aaaaau! dojaja je!

 9. Amejzing!!!

 10. Zulejka, Bisi, Matilda > hvala hvala! :)

 11. Res je lepa kopalnica. Lepe barve, krasna oprema in najboljša kozmetika!

 12. SDinspire > hvala, l’occitanovo kozmetiko so mi pa za otvoritveno darilo kupile prijateljice :) slava jim!

 13. Najs, vedno znova me prime fascinacija, ko gledam prej/po. Koliko te je prišel ta projektič, da dobim občutek kaj me čaka z mojo kopalnico? ČE ti ni seveda odveč …
  In prefinjeno izbrana večno elegantna beige!

 14. oh, kako lepo. Barva kombinacija mi je zelo zelo všeč – tako daleč stran od siceršnje izbire.

 15. mini > uf, ni bilo lih blazno poceni :) ampak tako stvar delaš enkrat v življenju, tko da … cena je pa ful odvisna od ploščic, armatur in opreme, tako da moj znesek ni nujno reprezentativen tudi za tvojo kopalnico. pošlji par povpraševanj okrog, bo boljš.
  Peta > hvala, sicer pa gre za good old sivkasto belo v kombinaciji s svetlim jesenovim lesom. nič neobičajnega :)

 16. sem ravnokar zasledila, da se je tale moja kopalnica pojavila v debati na sobotainfo.si fourmu. in omenjajo se napačne informacije, da je pohištvo iz ikee … omarice in predalniski so izdelani po meri v hobilesu – in so zato tudi (ikea, oprosti) precej bolj kul, kot to zmore švedska kolegica :)

 17. Jaz se na to tvojo objavo spomnem vedno, ko je na tapeti kaksna prenova :) Zelo inspiracijsko deluje. Ves kaj me pa zanima, v kaksnem programu si zrisala render? Verjetno bom mogla tudi sama nekaj zase narisat, pa me zanima kaj vi arhitekti uporabljate. Auto Cad mogoce? Hvala ;)

 18. evasardina

  April 17th, 2014

  Hvala Anja :) Tole je narejeno v zelo banalnem Google SketchUp-u :) Sem pa prej tloris zrisala v AutoCadu, da sem dobila prave mere.

 19. Tole pa je super pblog post za vse, ki se odločijo, da bodo prenavljali kopalnico. Eno vprašanje – na vrhu si pustila zid, brez kakšne epoksi obloge ali kake vodoodporne zadeve?

 20. Maja, hvala :) deli sten, ki niso obloženi s ploščicami, so premazani le s pralno barvo.

Add Your Comment