po retro sredi v trgovini sisi (na žalost mi je ob prihodu crknila baterija v fotoaparatu, a sta zato fensišmensi ana in pepermitova gospodična poskrbeli za super poročilo) se mi je zgodil tudi retro ponedeljek. za simbolično ceno sem posvojila že tretji old skul stol iz stola kamnik. zaenkrat biva še v kleti in čaka na svojo pomladitev. če nakup zanima še koga izmed vas, mi to prosim sporočite in vam posredujem kontakt prijaznega gospoda tomaža, kjer so na zalogi še štirje!

after the retro wedneseday bloggers meetup in sisi shop (where my camera battery sadly died but some other girls posted their reports about the event here and here) i didn’t have to wait long for the retro monday to follow. i adopted yet another old school chair (my third!) which is now patiently waiting for it’s makeover.

Chair no.38 people like this post.


7 Responses to “Chair no.3”

 1. Pozdravljena! Jaz že nekaj časa iščem ta stol, bi te lahko prosila za kontakt tega gospoda? =)

 2. Helo! Sva ravno z asistenko na FA Anjo gledala tole in se nama ga je zelo zaluštalo, tako da bi te res mogoče prosil za kontakt od tega gospoda, da ga malo povprašamo… Kam jih je pa treba iti iskat? .. No, hvala lepa in nadaljuj z dobrim delom na blogu. Lp, Jure

 3. hej,
  jaz ze tudi dalj časa iscem tak stol. lepolepolepo prosim za kontakt.

 4. Tudi jaz bi lepo prosila za kontakt. Točno takega bi za svoj delovni kotiček. Ker se oglašam prvič pa naj povem še, da imaš zelo lep blog.

 5. Barbara

  June 30th, 2011

  no sam, da so šli tele stoli v promet … tale prijazni gospodič Tomaž je moj dobr prijatelj … sem mu jaz svetovala koga naj kontaktira in bodo stoli Kamnik zihr šli v promet ;-)))

 6. evasardina

  July 1st, 2011

  barbara, me res veseli! hvala :)

 7. Zdravo! Ali je še kakšen tale stolčič na voljo oz. jaz bi tudi kontakt =)! Hvala in čao!

Add Your Comment