tadaaaaaa! če berete tale post, pomeni, da tudi gledate tele fotografije, kar SEVEDA pomeni, da sem končno dobila svoj fotič nazaj. danes je nasploh vesel dan, zato sem ga začinila še z mamino specialiteto – baziliko v oljčnem olju. temu sama pravim ‘shranjevanje poletja v kozarčke za zimske dni’. recept je pravzaprav zelo preprost. nabereš liste bazilike, jih opereš in posušiš na kuhinjski krpi. potem liste zmiksaš in dodaš olivno olje, pomiksaš še enkrat in mešanico pospraviš kozarček. boljše ne more bit!

wiiiiha! if you are reading this post it means you are also looking at these photos, which OF COURSE means i got my camera back. today is a happy day. i celebrated it with my mom’s speciality – basil in olive oil. i call it ‘saving the summer in jars for winter time’. and it’s really easy to make. pick some basil leaves, wash them and let them dry on a tea towel. then blend the leaves with your kitchen blender, add olive oil, blend again and put the mixture in small jars. as good as it gets!

It is back



6 people like this post.


5 Responses to “It is back”

  1. ‘fala bogu, še si živa! in celo vesela :-) happy happy jaz tud!

  2. evasardina

    September 7th, 2011

    SovicaOka > hvala! sem bla že pošteno jezna na koncu, ampak jim je le uspelo tole uštimat… sam da je :)

  3. Ja, prou’ res! Še dobro, da se je izteklo, kakor se je. Skoraj si že imela uržah, da ogledaš kaj novega :-) (kažem jezik)

    ⊱✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿⊱

    Bazilika je špica, tale tvoj “shranek” pa super zadeva za vse sorte. Jaz ponavadi dodam še malo soli in domače orehe :-) Paše na topel stročji fižol, da o testeninah niti ne govorim. Vse leto oz. dokler zaloga ne poide.

  4. sori, se mi je tale tvoj komentar izmuznil med spam … verjetno zaradi znakcev. tko da sem ga šele zdej obudila med žive :) hvala za nasvet!

  5. Poskusi dodat še malo pinjol in naribanega parmeznana…! ;)

Add Your Comment