predstavljam še četrtega v vrsti rešenih stolov, ki je v družbi ‘šmirgel’ papirja, sveže barve in novega blaga za sedalo postal moj poletni projektič. no, pravzaprav gre za dva enaka primerka, ki zaenkrat še iščeta mesto v stanovanju. ampak, ker smo že ugotovili, da finih stolov ni nikoli preveč, se bo mesto že našlo!

this is my latest old chair makeover project, which i was working on this summer. i actually refurbished two of them so i have a happy yellow pair now. they don’t have a spot in my apartment yet, but since we already found out that there could never be enough of old chairs, i think they won’t have to wait long!

Chair no.4



9 people like this post.


10 Responses to “Chair no.4”

  1. Zelo lepo :)

  2. mislim, da maš premalo stanovanje za tolko stolov. ni druga, novga kupt! ;)drgače, pa ikeino blago in rumena barva delata čudeže. bravo evka. :)

  3. super je! rumena na tem stolu izpade noro lepo! :)

    me pa zanima, kje najdeš take stare stole? že nekaj časa oprezam po kosovnih odpadih za kakšnim primernim, pa nimam sreče. mogoče moram na drug konec mesta? ;)

  4. zofka > ja, najboljši so kosovni odvozi, pa kaka stara stanovanja, ko se kdo od prijateljev seli. poskusi pa tudi na bolhi.

  5. Navdušena, čist!

  6. Starec sije lepo pomlajen. :)

  7. hvala, eva, bom pogledala še na bolho ;)

  8. mene pa zanima katero barvo za les to uporabljaš? … stol je pa naravnost odličen! čestitke za dobro opravljeno delo!

  9. evasardina

    August 22nd, 2012

    Robi, navadno pokrivno barvo za les, ki je naprodaj v vsaki malo bolj založeni trgovini s tovrstnim materialnom. Dobra, a malce dražja izbira pa je brava v spreju – tukaj pa je ključno, da naneseš več zelo tankih slojev in pri tem nujno počakaš, da se vsak sloj pred nadaljevanjem dobro posuši.

  10. predvidevam , da gre že za namešano barvo v lončku in ne custom namešano barvo? … zanima me seveda št. barve :)

    hvala na odg. … s sprejem pa res še nisem delal.

Add Your Comment