tudi retro številka 3 je dobila epilog. če se je še kdo namenil prenoviti tele stole, ki jih je pred časom ponujal gospod Tomaž, naj vas opozorim, da so me v tapetništvu okregali, ker sem za pretapeciranje s seboj prinesla neraztegljivo platneno blago. pri tovrstnih zahtevnejših modelih naj bi se namreč uporabljal malce raztegljiv tekstil, ker je potem delo precej lažje, izdelek pa posledično lepši in bolj natančno izdelan. no, vseeno so se moji mojstri potrudili in trojka izgleda super. hvala!

and finally – even my retro chair number 3 is finished. it turned out super chic despite the fact, that the re-upholstering wasn’t done with elastic fabric, which apparently is the way to go with these kind of chairs. a big thank you goes out to my upholstering company, who always seems to find a solution!

Chair no.3 – After19 people like this post.


13 Responses to “Chair no.3 – After”

 1. ok, vsi so bli hudi, sam ta je pa.. najhudejši!!!!!!

 2. čudovit je

 3. mene pa znima, kje si to blago nasla! ker imam namen pretapicirat podoben stol in bi si zelela zivahnih barv. pa nisem se nikjer zasledila cesa podobnega…

 4. tina, ikea nikol ne razočara :)

 5. Ja kolk je pa lep… Čist hud je!!!

 6. aaaaa, neja!! dobrodošla med komentatorji :) hvala!

 7. Takšnega stola pa je vsaka rit hvaležna :P.

 8. kok je huuuuuuuuuud! najlepejši. :)

 9. Živjo! Stol izgleda super… hvala za nasvet glede blaga. Zbiram pogum, da bi preoblekla uporaben kavč, ampak žal z zelooo grdim vzorcem :)

 10. Živjo, mene pa zanima, ali veste, kje se lahko odkupi stare modele STOL Kamnik, kot je tale na fotki? Hvala!

 11. Ana, tovrstni stoli niso na žalost nikjer uradno naprodaj. Tako kot sami stoli gre tudi pri ‘lovu na njih’ za old sschool metode – poskusiš lahko na kosovnih odvozih, odpisih v kakšnih šolah, občinah in ostalih ustanovah, ki so praviloma zlata jama starega pohištva, na portalu Bolha ter z intenzivnim spraševanjem ljudi okrog sebe …

 12. Živjo Eva! Mene pa zanima, koliko te je prišla ta obnova stola? Imam podobnega doma, pa bi bilo mogoče fino ga obnovit :)

 13. evasardina

  June 23rd, 2014

  Pozdravljena Tina,
  če me spomin ne vara, je vse skupaj koštalo okrog 50 eur.
  lpE

Add Your Comment