Ne samo, da je res že skoraj pomlad, tudi moj mali zeliščni nasad že živi. Močno upam, da se bo kmalu lahko znašel tudi že na krožniku ;)

Spring time is almost here and my little herbs are beginning to grow gradually. Hopefully they will soon end up on our plates ;)

Herb time7 people like this post.


9 Responses to “Herb time”

 1. vau, carsko, jaz si bom tud nardila. če ne druzga, vsaj za superkjut zastavice nekam zapičt:)

 2. evasardina

  March 9th, 2012

  a ne, da so fine? :)

 3. meni je pa zlo všeč ideja s škarjicami. kako si jih pa pritrdila na lončke?

 4. evasardina

  March 9th, 2012

  sem že kupila take lončke, z ušesci, tudi škarjice pridejo že zraven. so pa superzabavne, ker imajo tri rezila na eni osi! v Bauhausu sem jih dobila.

 5. no, potem je pa zadeva sploh pripravna za vrtičkanje na okenski polici heh hvala za info, luštno zgleda :)

 6. Kdaj pa si posadila baziliko? Sem si rekla, da jo bom letos sama posadila, ker tiste rastlince, ki se jih kupi že v lončku, nikoli ne trajajo. :( Upam, da še nisem prepozna!

 7. evasardina

  March 14th, 2012

  točno tri tedne nazaj. ampak mislim, da nisi prepozna – na vrečkici je kot primeren čas za sejanje označen tudi še april.

 8. uuu a veš da sem skoraj pozabila, jzt tud hočem imet svojo zeliščno poličko!
  Dokler sem bila še doma ni blo panike, k smo meli cel vrt, zdej ko sva pa s fantom skupaj, pa že razmišljava o tem, kako fino bi bilo vse imeti v kuhinji pri roki na polički… grem popoldan v bauhaus! :D

 9. Prejšnji vikend (vem, pozno) sem si v Ikei kupla tole zadevico http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/10212346/ in včeraj je pokukal timijan, danes pa bazilika, wiiiiiiiiii!

Add Your Comment