Kdo se še spomni kavbojcev in indijancev? Da kultura starih dobrih iger ne bi v dobi računalnikov in ipadov prehitro izumrla sem za svojega super truper nečaka sešila tale indijanski šotor. Verjetno je še premajhen zanj, a nič zato – še prehitro bo s perjanico na glavi dirjal naokrog in kukal izza šotorskega krila :)
Peterokotni šotor iz lesenih palic in platna je visok približno 185 cm, v širino pa meri približno 130 cm. Priročen je za igro tako v stanovanju kot tudi na prostem. Če si ga za svoje najmlajše želi še kdo, naj me kontaktira na info@evazupan.si. Izdelava šotorov je zaradi časovne stiske do nadaljnjega pomaknjena na stranski tir …

This teepee for my little nephew is the result of my diy weekend. I had so much fun making it because it brought back memories from my childhood when we were playing cowboys and indians games all the time. Let’s hope it wont be all computers and ipads for this little guy as well!

Hawk!10 people like this post.


12 Responses to “Hawk!”

 1. O, kok je hud! Blagor tvojemu nečaku!;)

 2. zgleda super:) kje kupiš takšne lesene palice?

 3. evasardina

  July 2nd, 2012

  za palice sem dogovorjena pri lokalnem mizarju, saj jih načeloma ne prodja na drobno …

 4. Wow, tale šotor je nadvse kulski! Škoda, da nisem več otrok :-)

  Pa čestitke za hiško na Krasu in srečno pri obnovi.

 5. kjut reč .. lušno res .:)))))

 6. Hudo! :) Na koncu pa lahko vse igrače pospraviš vanj…in je vse tipi topi :).

 7. eva, tole je.. na najdem besed. enkrat bo prišlo naročilo z moje strani, obljubim! ;)

 8. evasardina

  July 3rd, 2012

  joj, hvala vsem, res! zdej potrebujem samo še eno kul indijansko ime – recimo ‘bledolična sardinasta skvo’? :D

 9. Kako je hud! In če bi imela v mojem mini stanovanjcu prazen kot, bi ga naročila zase… In vanj bi nametala blazine in bi brala knjige. Čisto noro!

 10. Čudovit je!
  Pri meni je že dolgo na seznamu (to-do), pa sploh ne pride na vrsto!

 11. matilda

  July 6th, 2012

  fina teta si!
  ko sem bila še detece milo sem si ga na terasi naredila iz dek in polic;D

 12. Super truper teta! Šotor sem že zadnjič opazila, pa sem hitela naprej ampak je tko kulski, da moram mal pokomentirat. Tudi jaz ga imam na to-do seznamu, pa sem najbrž malo prelena . Moj tamali ima ikeinega, ki mi je brezvezen, njemu pa tudi očitno, ker jih raje dela iz dek, stolov in blazin. Ker sem se naveličala pobiranja kovtrov, blazin in podobnega po hiši sem se namenila poiskat kak tutorial za en fensi šotor. Nisem ga našla, sem pa našla fotografijo podobnega tvojemu in sicer na Pinterestu.Ampak tale tvoj je vrhunski, svaka čast :)!

Add Your Comment