danes je poseben dan! ne samo, da je tole 100ta objava na mojem blogu (kmalu pričakujem še 500ti komentar), pravkar je tudi kuhinja dobila svojo novo preobleko! kar ne morem verjeti, da nam je uspelo v 1. nadstropje čez balkon spraviti 4 metre dolg pult! da svojih podvigov z bor mašino sploh ne omenjam …

100!1 person likes this post.


19 Responses to “100!”

 1. kongratz za stotko in za krasen pult! pri tebi doma je še lepše kot v katalogu.. ;))

 2. fino zgleda;)

 3. Wow! Lepo je!
  Te komplikacije so mi še kako znane. Prvič je šlo tako kot pri tebi, čez balkon v 1.nadstropje. Nimam pojma, kako bomo (septembra se selim) pa kaj takega izvedli v 5. nadstropje. Vse kakor objavim podvig:)

 4. Pričakujem SardinaHome Katalog. Čist zares!

 5. Ok, zdaj pa čisto logistično vprašanje…kako boš zdilala pripravljanje musake ali miksanje borovničevih palačink na pultu, ki meji na golo (neobloženo) steno …. si tako komorna ali sem jaz preveč navdihnjena (pri pripravi zmesi)??

 6. kjutkano :-)

 7. eva sardina

  April 26th, 2010

  matilda, ne vem zakaj, ampak to je funkcioniralo že prej … morda bom zdaj, ko je na voljo večja delovna površina, šele začela s packanjem :)

 8. kajakaja

  April 26th, 2010

  wou… dej tole pa rabm vidt u živo kdaj =) heheheh …. hec hec, al pa tut ne … vsekakor kul!

 9. fatou2002

  April 26th, 2010

  zelo lepo, in tako zelo urejeno. Kako ti uspe? pri meni je vedno tak kaos

 10. fino!
  ;)

  p.s.: a lahko tvoje stanovanjce priporočim ambientu?:)

 11. eva sardina

  April 27th, 2010

  kajakaja, za v živo se komot zmenimo kdaj, samo moraš obljubit, da se pripelješ s svojim miškotom, coz this i gotta see!

  fatou2002, verjemi, da je samo za fotko pospravljeno ;)

  katja, uff kakšna čast! takemu povabilu že skoraj težko rečem ne, čeprav se bojim, da težko lovim konkurenco iz ambienta …

 12. In, ko bodo iz Ambienta prišli NE pospravi tako v nulo (vedno se mi zdi hecno, ko so v naših revijah stanovanja takooo pospravljena). Daj še kej pofotkaj.

 13. eva sardina

  April 28th, 2010

  hehe, bom pustila ležerno nepospravljeno :)

 14. Matilda, ni mi čisto jasno, kako ti pripravljaš musako in borovničeve mafine ;) Krompir lahko skuhaš brez špricanja po steni, enako mesni ali pa zelenjavni filing ne rabiš dajat na krompir s pomočjo lestve. Borovnice se itak dajo na koncu in jih vmešaš z lopatico.
  Effa, čestitke

 15. eva sardina

  April 28th, 2010

  rok, hvala! mislim, da boš moral svoje sposobnosti nepackanja borovničevih palačink dokazati v živo :) mi bomo pa ocenjevali oba končna izdelka – količino pack na kuhinjski steni in seveda same palačinke!

 16. Ob pogledu na takle pult je pa kar stopim! :) Čedno je pri vaši hiši!

 17. @Rok, srce mamino, kakšna furia sem v kuhinji pa si ti ne znaš predstavljat, ker še nisi videl Matilde v elementu. Medtem, ko nalagam mesko v pekač z veliiiko žlico od katere kaplja je potrebno odrezat trdi tetrapak od bešamela in ko zlivam bešamel je potrebno pojačat muziku in in potem je potrebno še malo meska dodat (na hitro) in tisti “golaž” packa, sploh, ko ga poravnavaš z določeno hitrostjo! (da ne govorim kako zgleda kuhanje krompirja, če moraš zraven gledat Travel Channel).
  Pri borovničevih palačinkah pa je potrebno miksanje kisle smetane in borovnic za filo in ker nisem tako snažna kot Smejeva Valentina (ki mašinco pokrije z laneno krpo iz Provanse) je dekorirana tudi kuhinja. Skratka, nikoli ne delam samo eno zadevo več kot 2 minuti, kar prinese določne posledice ampak moja kuhinja je tako živobarvna, da se pack ne vidi:-D

 18. Ej ej, vprasanje. Kok mas tle visok pult? Sprasujem zato, ker naj bi bli tisti ikeini rdeckoti visoki 67cm pa me zanima, ce imas dovolj prostora oz. ce je dovolj udobno zajtrkovat/kosilat tam? Mas visje od 90cm?

 19. eva sardina

  August 20th, 2010

  ja, pulti so malo čez 90 in na stolčkih se sedi super udobno! da ne govorim o pomivanju posode, ki pri malo čez 90 cm za velike ljudi sploh ni več tako mučenje …

Add Your Comment